5 ting der gør mig varm om hjertet midt i vinterkulden

IMG_60831. Når Hubert kører rundt med Bertil og Helga Marie på den gode gamle røde klassiker af en institutionscykkel medto lad – et til hver af de to små grinende troldeunger.

2. At vi har verdens bedste børnehave og fritidshjem. I aften var vi til fællesspisning på fritidshjemmet, der bød på aftensmad, leg og storsmilende pædagoger. Jeg bliver næsten helt fortrøstningsfuld på de pædagogiske institutioners vegne, når jeg ved, der findes to suveræne institutioner som vores, der har de pædagogiske værdier og hver især en fantastisk ånd som byggesten.

3. Når Bertil og Helga Marie selv finder ud af at hælde vand fra et glas over i et andet, så de begge har en bundsjat i stedet for, at den ene sidder med et tomt glas. Det er søskendesolidaritet!

4. Da jeg i morges blev vækket af Kristian og de to store drenge i flyverdragter, friske og klar til at begynde dagen ude i virkeligheden, mens jeg kunne vågne stille og roligt op sammen med en kop kaffe og de små, der sad og så Alfons Åberg.

5. Vintergækker! Noget så fantastisk som de første forårstegn der viser sig. Jeg elsker egentlig vinter, men nu har den været i gang længe og vintergækkernes varsel om varmere tider, er ret kærkomment!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation